private dining brandspuithuisje ijsselstein

Private dining Minahasa bij KingsDish

Private dining bij KingsDish

Mango chutney
alles vers

 Heb je iets te vieren, wil je private dining en iets bijzonders met je gezelschap? In het Brandspuithuisje  kan dat standaard op de woensdagavonden!  Exclusief voor jouw gezelschap vanaf 10 tot 16 personen. Wij bieden jou en jouw gasten een heerlijk 3 gangen menu voor €49.50. (op andere avonden is het op aanvraag mogelijk als er nog geen reserveringen staan)

Helaas hebben we moeten besluiten, gezien de overheidsmaatregelen voor de Horeca, om ons kleine restaurant voorlopig te sluiten

Voorgerecht: Gadogado

gado-gado

Minahasa Rijsttafel – de rijke keuken van Noord Celebes –

KingsDish Rijsttafel
KingsDish Rijsttafel

De keuken van de Minahasa, Noord Celebes, ook wel Menadonese keuken genoemd, kenmerkt zich door het gebruik van verse kruiden. In de Minahasa liggen mijn roots en als ik kruiden als bananenblad, citroenblad, kemangi, sereh en meer, veel meer gebruik, word ik gewoon gelukkig van de geuren die loskomen!

Nagerecht tropisch dessert

tropisch toetje

Voor speciale vieringen zoals verjaardagen, of andere belangrijke momenten, bieden we de traditionele Indische “Nasi Kuning” aan. In kokoswater en rijke kruiden gekookte en gestoomde gele rijst, geserveerd met (veel) verschillende bijgerechten. Echt iets bijzonders! Natuurlijk schenken we bij dit soort gelegenheden graag champagne of een mooie cava op aanvraag.

                                                                                               Nasi kuning

Speciale chefs’specials zijn ook mogelijk als uitbreiding van het diner. Bijvoorbeeld Saté garo  (Minahasa saté zonder stokje met mango chutney), babi panggang (opgerold buikspek met gouden gember saus) , pepesan (makreel in bananenblad). (€ 9,50 p.p.). Zo wordt het een extra feestelijk 4 of 5 of 6 gangen diner!

–  contact / reservering aanvragen  klik hier  –  of bel 06 44640991

het kleinste restaurant van Nederland