private dining brandspuithuisje ijsselstein

Private dining Minahasa bij KingsDish

Private dining bij KingsDish

Mango chutney

 Heb je iets te vieren, wil je private dining en iets bijzonders met je gezelschap? In het Brandspuithuisje  kan dat standaard op de woensdagavonden!  Exclusief voor jouw gezelschap vanaf 10 tot 18 personen. Wij bieden jou en jouw gasten een heerlijk 3 gangen Minahasa menu voor €52.50. (op andere avonden is het op aanvraag mogelijk als er nog geen reserveringen staan voor € 57.50,-)

Ook fijn; PRIVATE LUNCHES! Wil je je gasten liever in de middag ontvangen? De private dining kan heel goed om bijvoorbeeld 13.00 uur beginnen! Bel ons voor het bespreken van uw 3 gangen menu.

*Basis Minahasa menu:

Voorgerecht: Gadogado

gado-gado

Minahasa Rijsttafel – de rijke keuken van Noord Celebes –

De keuken van de Minahasa, Noord Celebes, ook wel Menadonese keuken genoemd, kenmerkt zich door het gebruik van verse kruiden. In de Minahasa liggen mijn roots en als ik kruiden als bananenblad, citroenblad, kemangi, sereh en meer, veel meer gebruik, word ik gewoon gelukkig van de geuren die loskomen!

Nagerecht tropisch dessert

Voor speciale vieringen zoals verjaardagen, of andere belangrijke momenten, bieden we de traditionele Indische “Nasi Kuning” aan. In kokoswater en rijke kruiden gekookte en gestoomde gele rijst. (€3,-p.p.) Echt iets bijzonders! Natuurlijk schenken we bij dit soort gelegenheden graag champagne of een mooie cava op aanvraag.

*Chef special Minahasa Menu

Wil je het feest groter maken dan kan je kiezen voor het Chef special Minahasa Menu. Naast de rijsttafel serveren we Saté garo  (Minahasa saté zonder stokje met mango chutney), of babi panggang (opgerold buikspek met gouden gember saus) , of pepesan (makreel in bananenblad).(€ 62.- p.p.). Zo wordt het een extra feestelijk diner!

babi panggang Pangemanan

sate garo

Bel of mail ons om uw feestelijk diner door te nemen:

–  contact / reservering aanvragen  klik hier  –  of bel 06 44640991

het kleinste restaurant van Nederland