Kingsdish IJsselstein

KingsDish Indisch restaurant in IJsselstein

KingsDish Indisch restaurant te IJsselstein aan de IJsselstraat 2. Het kleinste restaurant van Nederland!

Het restaurant is vanaf 11 juni de weekenden geopend voor diner.

 

Dit Indisch restaurant KingsDish is normaal gesproken woensdag t/m zondag geopend voor lunch en diner.  Ons restaurant vind je in een sfeervol, heel klein monumentaal pandje uit 1622. Heel IJsselstein kent dit als het “Brandspuithuisje”.  Het ligt fraai aan de stadspoort, randje centrum. Hier stroomt de IJssel vlak langs de stadsgracht en zijn deze dan ook met elkaar verbonden. Op meerdere plaatsen om het huisje zijn heerlijke terrasjes.

Op deze historische plek kun je genieten van de heerlijke en eerlijke gerechten uit de Minahasa, Noord- Sulawesi.                                               De keuken van de Minahasa werkt met veel verse groenten en net zo verse groene kruiden. Ook in de vlees- en visgerechten.                 Dat levert verrassende en lichte schotels op, van groente, kip, vis en vlees.

Lunchen

De lunchkaart bestaat uit seizoensgebonden gerechten. Deze wisselt dus regelmatig. We werken met formules.Formule 1 is voorgerecht of nagerecht met de nasi rames van de dag (€27,-) Formule 2 is de nasi rames met het voorgerecht en het nagerecht. (€ 32.-)

Koffie-Thee-Borrelen

Tussen 14 en 17.30 uur kan dit op ons terras!

Dineren

MINAHASA RIJSTTAFEL

Op de avonden kun je bij KingsDish altijd genieten van onze famous Minahasa, uitgebreide en gevarieerde rijsttafel. Deze bestaat uit een tiental grote en kleine wisselende gerechten van de dag . We koken op maat en kunnen dus rekening houden met vooraf doorgegeven dieetwensen. U kunt per gezelschap kiezen uit onderstaande formules, eventueel aangevuld mat dagspecials .

babi panggang Pangemanan
Formule 1

Voorgerecht en Minahasa rijsttafel * of *Minahasa rijsttafel en nagerecht .  €37.00

 Formule 2

3 gangen diner: Voorgerecht,Minahasa rijsttafel , nagerecht  € 42.00

 

Dranken

We schenken natuurlijk het authentieke Bintang bier. Als smakelijk alternatief hebben we het frisse Birra Moretti uit Italië van de tap.                  Daarnaast hebben we een gevarieerde wijnkaart, frisdranken,                          biologische koffie&thee.

Reserveren is in deze tijd verplicht en kun je hier!

Het restaurant is vanaf 11 juni de weekenden geopend voor diner.

Of bel Hanneke 06-44640991

Recensies over KingsDish

recensie KingsDish
recensie uit ons gastenboek

We krijgen veel goede recensies!!  Voor recensies van bezoekers kunt je kijken op de volgende sites:

Tripadvisor

Facebook

Google maps

Google

het kleinste restaurant van Nederland