Kingsdish IJsselstein

KingsDish Indisch restaurant in IJsselstein

KingsDish Indisch restaurant te IJsselstein aan de IJsselstraat 2. Het kleinste restaurant van Nederland.

Helaas hebben we moeten besluiten, gezien de overheidsmaatregelen voor de Horeca, om ons kleine restaurant voorlopig te sluiten

Dit Indisch restaurant KingsDish is donderdag t/m zondag geopend voor diner.  Ons restaurant vind je in een sfeervol, heel klein monumentaal pandje uit 1622. Heel IJsselstein kent dit als het “Brandspuithuisje”.  Het ligt fraai aan de stadspoort, randje centrum. Hier stroomt de IJssel vlak langs de stadsgracht en zijn deze dan ook met elkaar verbonden. Op meerdere plaatsen om het huisje zijn heerlijke terrasjes.

Op deze historische plek kun je genieten van de heerlijke en eerlijke gerechten uit de Minahasa, Noord- Sulawesi.                                               De keuken van de Minahasa werkt met veel verse groenten en net zo verse groene kruiden. Ook in de vlees- en visgerechten.                 Dat levert verrassende en lichte schotels op, van groente, kip, vis en vlees.

Dineren

KingsDish Rijsttafel

MINAHASA RIJSTTAFEL

Op de avonden kun je bij KingsDish altijd genieten van onze famous Minahasa, uitgebreide en gevarieerde rijsttafel. Deze bestaat uit een tiental grote en kleine wisselende gerechten van de dag . We koken op maat en kunnen dus rekening houden met vooraf doorgegeven dieetwensen. U kunt per gezelschap kiezen uit onderstaande formules, eventueel aangevuld mat dagspecials .

babi panggang Pangemanan

Formule 1

Voorgerecht en Minahasa rijsttafel *   €37.00

 Formule 2

3 gangen diner: Voorgerecht,Minahasa rijsttafel , nagerecht  € 42.00

menu voorbeeld

Dranken

We schenken natuurlijk het authentieke Bintang bier.

Als smakelijk alternatief hebben we in de zomer het frisse Birra Moretti uit Italië van de tap.                               Daarnaast hebben we een gevarieerde wijnkaart, frisdranken, biologische koffie&thee.

Reserveren kan  hier!

Of bel Hanneke 06-44640991

Recensies over KingsDish

recensie uit ons gastenboek

We krijgen veel goede recensies!!  Voor meer recensies van onze gasten kijk op de volgende sites:

Tripadvisor

Facebook

Google maps

Google

het kleinste restaurant van Nederland